En helg på vägarna

January 26, 2018

Jag har en helg med jobb framför mig. Karlshamn ikväll och Malmö imorgon. Jag älskar verkligen att åka iväg på jobb och möta en ny publik på ett nytt ställe, men...

 

Det blir mycket tid ensam i bilen. Många sena nätter när jag hellre åker hem efter en spelning, än att stanna kvar på något hotell. Det är så skönt att vakna hemma och ha en hel ledig dag framför sig, även om jag kanske sover lite längre efter en sådan natt.

Motsatsen, att vakna fyra-fem timmar hemifrån någon gång på förmiddagen och sen spendera nästan hela dagen åt att köra hem känns drygt. Man är ofta ändå så uppe i varv efter ett jobb så det är svårt att gå och lägga sig och somna i någorlunda tid. Då åker jag som sagt hellre hemåt än att sitta på ett hotellrum och vänta på att tröttheten ska börja krypa på.

 

Så, i natt blir det Karlshamn och där sover jag över för att åka till Malmö för nästa jobb imorgon. Efter det blir det långa raka fina E6:an hela vägen hem till Trollhättan. En slö och skön söndag efter det, och sedan en vecka helt full med förberedelser inför Mello!!! :)

 

Kram, Jessica

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Senaste inlägg

March 22, 2018

March 9, 2018

March 9, 2018

March 9, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon