Första repetionen i Malmö

February 16, 2018

I går körde vi vårt första rep på scenen i Malmö Arena. Lite nervöst, och en rätt udda känsla att stå på med både sång och dans till 100%, inför ett femtiotal journalister och fotografer och en i för övrigt helt tom arena. Man kör sin låt tre gånger efter varandra och sedan går man in i viewing room tillsammans med produktionen och tittar på det man just gjort. Då ser man rätt snabbt om det man gör ser ut som man tänkt sig. En del korrigeras, och så gör man om alltihop idag, fredag på dagen. Meningen är att allt ska vara satt och klart inför publikrepet som sker ikväll.

 

Jag vet av erfarenhet att man får en helt annan energi och att man taggar till ordentligt när arenan är full av folk. Det ska bli så himla kul att se hur publiken tar emot låten och numret. Peppen är just nu enorm :)

Och, glöm för allt i världen inte av att rösta på mig och Party Voice imorgon.

 

Kram, Jessica 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Senaste inlägg

March 22, 2018

March 9, 2018

March 9, 2018

March 9, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon