Sååå laddad!

February 20, 2018

Igår kom jag hem efter en vecka på resande fot. Först var det hela veckan i Malmö, som ju avslutades med en riktigt härlig och glädjefylld efterfest. Sedan, eftersom jag gick direkt till final, hör det till att man åker till Stockholm och medverkar i SVT’s morgonprogram. Efter det hade jag långa planeringsmöten med mitt skivbolag. På vägen hem igår kväll var jag så otroligt trött. 

Jag kände att; jag måste sova i minst ett par dagar... 

 

Men vet ni vad?!!

Jag vaknade tidigt i morse och kände mig tokladdad!! Så full av energi. Jag är så peppad för finalen i Friends Arena. Jag känner en sån stark och brinnande lust att gå upp på scenen tillsammans med mina dansare och göra den här underbara låten igen. 

 

All positiv feedback jag fått från så många härliga människor de senaste dagarna har verkligen tänt en eld i mig. Och då menar jag ingen liten mysig brasa på en strand nånstans vid en sjö, nej... ett stort jävla inferno av hetta och lågor och bomber och konfetti. 

Jag är så på den här grejen med mello. Så taggad. Såååå laddad!

 

Kram, Jessica

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Senaste inlägg

March 22, 2018

March 9, 2018

March 9, 2018

March 9, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon