Uppladdning finaaaal !!

March 5, 2018

Det är svårt att beskriva känslan av att ha fått gå direkt till final , jag har ju knappt hämtat mig från veckan i Malmö ..😬😬😬😬

Jag känner bara en enorm glädje och en genuin tacksamhet till er som följer mig och som gillar mig och min låt.. varmt tack till er !!

Vi veteraner har ju inte det mest tacksamma utgångsläget om man ska se till tidigare år och enligt vissa journalister är vi utdömda direkt från start.. lite som att jobba i motvind ..men desto större blir ju glädjen då när det faktiskt får gå så här bra , har knappt fattat än att jag ska tävla med PARTYVOICE i friends arena om mindre än en vecka!! WOW!!

 

Nu har jag haft ett par veckor på mig att ladda om och det har jag gjort genom att bara ta det lugnt . Jag har hängt mycket med Johan , Liam och med vänner.. vi har ätit goda middagar , bowlat (som jag älskar) och varit ute mycket i skogen och bara andats frisk luft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I torsdags var jag , Johan och vänner på casino cosmopol i GÖTEBORG och såg min fina vän Magnus Carlsson när han hade premiär på en show han ska göra där ett par veckor framöver.

Vi njöt god mat och grym underhållning från Magnus och hans pianist Lisa Ljungberg som jag också jobbat en del med..❤️

det blev en fin musikalisk resa genom Magnus liv .. allt ifrån sånger och minnen från hans barndom till uppdaterade fräscha versioner på hans pop och schlager hits!

Jag fick också helt utan info hoppa upp och göra Give me your love tillsammans med Magnus .❤️

Grym kväll!!!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

 

 

 

I morgon åker jag till STOCKHOLM för att börja ladda ordentligt inför lördagens final .. först ska jag träffa bästa Lars Wallin för att prova kläderna som vi gjort en del ändringar på , sen en spännande plåtning i morgon eftermiddag som jag berättar mer om här snart .🙏🏼

 

Hoppas ni följer med mig här eller på mina andra sociala medier under veckan , ska uppdatera så mycket jag kan och hinner .

 

 

 

 

 

Nu kör vi final !!!!

 

Xoxo

 

Jessica 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Senaste inlägg

March 22, 2018

March 9, 2018

March 9, 2018

March 9, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon