Tack och... hej igen :)

March 16, 2018

TUSEN TACK!!! 

Tack alla som röstade på mig i lördags i Melodifestivalen, och tack för alla fina kommentarer, alla hälsningar och all support jag fått under den här galna perioden. För det är verkligen galet. Det är en cirkus utan dess like... Så mycket mediabevakningen, ett sånt otroligt tight schema och så många människor inblandade. Bara i mitt nummer hade jag: mina fyra dansare, tre personer på kör, en koreograf, tre stylister med olika expertområden, två personer från mitt skivbolag, två personer från mitt management, en person ansvarig för kontakt med media... och sist men verkligen inte minst, låtskrivarna som skrivit och producerat Party Voice!

Totalt tjugo personer inklusive mig själv. Och alla är sådana proffs på det de gör. Helt fantastiskt och helt galet. En riktig cirkus som sagt. Men, såååå otroligtkul!!! Och så himla tacksam jag är för allt och alla 🙏🏻

Och nu är det över för denna gång...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...och knappt hinner man reflektera över vad som precis hänt förrän nästa grej drar igång 😅

 

Efter att jag kom hem sent i söndags efter veckan i Stockholm, så hann jag inte ens packa upp mina väskor för än jag skulle upp igen. I tisdags hade jag ett så kallat "företagsjobb", dvs en spelning för ett företag som hyrt in mig och ett gäng musiker till en privat festkväll en bit utanför Stockholm city. Efter avslutad show åkte vi direkt hem för några timmars sömn och omladdning. Resten av veckan har nämligen spenderats i replokalen...

 

För, redan idag fredag har vi premiär för årets krogshow i Trollhättan.

En show jag brukar göra några veckor på våren varje år. Det är en jättekul grej för mig att göra, och ett riktigt vårtecken i mitt liv. Att få jobba på hemmaplan är ju skönt och kul på många sätt. Alla mina vänner har möjlighet att komma och titta. Jag kan bo hemma, så även om det är många föreställningar så hinner jag träffa Johan och Liam mycket ❤️

Dessutom så är alla i produktionen gamla vänner, vilket också är väldigt roligt. Det här är personer som jag har jobbat med sedan innan jag och Magnus Bäcklund tävlade i mello första gången, så det här är människor som på olika sätt har bidragit till att utveckla mig som sångerska och artist från början av min karriär. Det är väldigt mycket kärlek och glädje inbakad i den här showen. Om ni är nyfikna på showen så finns info här!

 

Här är jag och Johanna Beijbom, som också är med och sjunger i showen, i logen backstage när vi repat en hel dag och försöker pigga upp oss lite 😜

 

 

Hoppas ni alla får en skön helg!

 

Kramar, Jessica 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Senaste inlägg

March 22, 2018

March 9, 2018

March 9, 2018

March 9, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon