När kalla nätter...

March 22, 2018

2009 släppte jag en självbiografi "När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var". Boken, som jag skrev tillsammans med författaren Lena Katarina Swanberg, beskriver min barndom och hur jag tagit mig vidare därifrån.

Det var på många sätt en mörk tid av mitt liv, framförallt om man jämför med hur jag har det idag med min familj, min karriär och mina vänner...

även om det ibland så klart också fanns ljusglimtar.

 

Boken, som i fysisk form sålt i över 120.000 ex, har inte funnits att köpa på ett antal år men nu finns den som LJUDBOK! Jag har själv läst in den och under en begränsad tid finns det att lyssna på helt gratis i min app!

Sök på Jessica Andersson i AppStore 📲❤️

 

Kram, Jessica

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Senaste inlägg

March 22, 2018

March 9, 2018

March 9, 2018

March 9, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon